ŠTO NUDIMO

Svojim klijentima nudimo izgradnju bazena i okoliša po sistemu "Ključ u ruke" odnosno na usluzi smo klijentima od idejne skice do stavljanja objekta u funkciju.

Pružamo svojim klijentima sve usluge u realizaciji projekta izgradnje, od idejnog rješenja do stavljanja objekta u funkciju po sistemu "Ključ u ruke"

Planiranje je prvi korak prema uspješnoj i kvalitetnoj realizaciji projekta. Projektni nacrti olakšavaju komunikaciju između investitora i izvođača.
Više
Opremljeni smo za sve potrebne građevinske radove od iskopa do zidanja i završnih građevinskih radova.
Više
Radimo renovacije i rekonstrukcije postojećih starih bazena te nadogradnju ili zamjenu postojeće opreme u dogovoru s klijentom.
Više
Montaža opreme počinje ugradnjom elemenata u pod bazena prije betoniranja podne ploče. Nastavlja se ugradnjom u zidove prilikom podizanja oplata, te nakon betoniranja potrebno je postaviti bazenske cijevi do strojarnice. Završni radovi se obavljaju u strojarnici.
Više
Oko bazena potrebno je postaviti rubni kamen koji ima estetsku ali i funkcionalnu ulogu. Estetski doprinosi atraktivnosti cijelog objekta, a funkcionalno dijeli bazen od prolaza te sprečava ulijevanje vode iz okoliša u bazen.
Više
Redovitim i stručnim održavanjem može se postići dugi vjek trajanja bazena, smanjiti troškovi ali i preduhitriti probleme koji mogu utjecati na užitak u korištenju bazena. Potrebno je redovito voditi računa o čišćenju, kvaliteti vode (pH, klor, algicidi i ostalo) te po potrebi zamjeniti potrošni materijal ili opremu.
Više

Zašto odabrati baš nas ?

U našem višegodišnjem radu obavili smo više uspješnih projekata i dobili povjerenje velikog broja kupaca…

120

Projekata

80

Bazena

250

Raznih objekata