O polipropilenskim (PP) bazenima

Namijenjeni su svima, koji žele na jednostavan i dostupan način dobiti bazen.

Tražite li kvalitetan bazen s mogućnošću izbora bilo kojeg oblika i opreme, tada je polipropilenski bazen za vas pravi izbor. Polipropilenski (PP) bazeni su danas uvršteni među relativno poznata konstrukcijska rješenja kako za privatne tako i za hotelske bazene, fitnes centre, pansione, lječilišta, saune, dječja odmarališta i dr. Taj tip bazena daje idealan odnos uloženog i dobivenog.

Problem kod izbora polipropilenskog bazena može nastati kod nekvalitetno izvedenih varova, lošeg izbora konstrukcije i korištenog materijala. Kod izrade polipropilenskih bazena naša tvrtka se drži najstrožih zahtjeva za kvalitetu korištenog materijala i tehnoloških postupaka proizvodnje.

Tehničke informacije o polipropilenskim bazenima

 

Polipropilenski bazeni daju idealnu kvalitetu i dobivaju vrijednost za razumnu investiciju.

Kako izbjeći lošu konstrukciju bazena ?

Već u fazi ponude treba zahtijevati specifikacije materijala, ponajprije debljinu materijala.

Provjerite reference proizvođača – ponajprije one starije koje pokazuju funkcionalnost dugo korištene konstrukcije.

Provjerite da li proizvođač isporučuje bazen sa zaštitnom folijom – to vam garantira da je korišteni materijal namijenjen za proizvodnju bazena (a ne jeftiniju varijantu za industrijsku primjenu). Izgovor da je folija bila na bazenu te da je uklonjena kod proizvodnje svjedoči samo o krivom tehnološkom procesu proizvodnje bazena. Foliju je potrebno maknuti tek nakon montaže bazena na gradilištu !